fbpx

Mi a legnagyobb fék egy cég növekedésében?

Díjmentes, online üzleti előadás cégvezetők, ügyvezetők és olyan vezetők számára, akik csapatot építenek.

A jelenlegi piaci körülmények közepette megfigyelhető az a trend, hogy egy cégvezető hiába öl bele átlagon felüli energiát a cége építésébe, mégsem éri el azokat az eredményeket, amiket eltervezett. A nyugodt és szabad cégvezetői életről csak a cégszervezési könyvekből lehet olvasni, egyébként kevesek azok, akik ezt valójában meg is tudták valósítani.

Folyamatosan új kihívások és nehézségek jönnek: a munkatársak nem olyan motiváltak, klikkek alakulnak ki cégen belül, a vezetőre hárítanak problémákat és megoldandó feladatokat.

A nap végén pedig a vezető ott találja magát, hogy nem a cége van érte, hanem ő a cégért. Ő húzza az igát nap, mint nap. Ő vállalja egyedül a teljes felelősséget és minden teher az ő nyakába helyezkedik el.

Ha valaki meg akarja szervezni a cégét és egy sokkal hatékonyabb működést elérni, általában szembe találja magát akadályokkal.

Nincsen elegendő bevétel ahhoz, hogy több munkatársat vegyenek fel a felhalmozódott feladatokra.

Nincsen elég idő ahhoz, hogy minden folyamatot kidolgozzanak és dokumentáljanak.

Nehezen lehet elérni azt, hogy a munkatársakkal megfelelő legyen a kommunikáció.

Az állandó nyomás alatt álló vezetőknek nehéz lehet fenntartani a motivációt és a lelkesedést, ami pedig negatív hatással lehet a cég egészére.

Nem véletlen, hogy a vállalkozások működnek, mégsem fejlődnek. A válasz egy sokak számára rejtett ellentmondásban rejlik.

Miért van az, hogy működnek vállalkozások, de közben még sincs működőképesség, hanem ad-hock munkavégzés van?! – Ez látszólagos ellentmondás, de közben mégsem az.

Van egy cégszervezéssel kapcsolatos alaptörvény, aminek a megszegése miatt lehengereltek és fáradtak lehetnek a cégvezetők. Valamint van egy látszólagos jelenség munkatársaktól, amit a legtöbb vezető igaznak hisz, de elkerülhetetlenül hajszolttá teszi a vezetést.

Miről lesz szó a tréningen?
Vannak definiálatlan pontok egy cégben, amiket meg kell vizsgálni és átnézni, hogyan befolyásolják ezek a szervezet működését.

Ezekre a pontokra fogunk rávilágítani és segíteni a kezelésükben.

Vannak definiálatlan pontok egy cégben, amiket meg kell vizsgálni és átnézni, hogyan befolyásolják ezek a szervezet működését.

Ezekre a pontokra fogunk rávilágítani és segíteni a kezelésükben.

A

Miért maradnak kicsik a cégek és mit lehet tenni ez ellen?

A

Mi a megoldás a növekedésre és a hosszútávú terjeszkedésre?

A

Hol van a legszűkebb keresztmetszet egy cégben, miért ott és hogyan lehet ezt kezelni?

A

Mi az a sorsdöntő összefüggés, ami miatt egy cég egészen biztosan hanyatlani, majd elbukni fog?!

A

Miért tesznek kevesebbet a munkatársak, mint amit tudnának és miért vesznek gyakran támadásnak egy vezetői utasítást?

A

Mit tegyél vezetőként, hogy ne nyomjon agyon a túlmunka?

Ismerd meg Oláh Tamást, a Business Masters alapítóját és a képzés trénerét!

1990 óta sikeres vállalkozó és 15 éve tréner.

Ezalatt az idő alatt több, mint 20.000 ember vett részt a képzésein, így egyike azoknak, akik a legtöbb vállalkozót és értékesítőt képezték Magyarországon.

Új alapokra helyezte az értékesítés és cégvezetés eddig oktatott módszereit és egy teljesen kidolgozott rendszert hozott létre. Ezalatt olyan stratégiát értünk, amely megoldja az üzleti problémákat. Ezzel pedig sikerült olyan dolgokat kezelni, amit a múltban nem tudtak.

Akik ezt a rendszert alkalmazták, képessé váltak arra, hogy nagyságrendet lépjenek nem csak a munka, hanem a magánélet területén is.

Csapatával 3 területen képzi a terjeszkedni akaró vállalkozókat: értékesítés, brandépítés és vezetői képességfejlesztés. Ezek a képzések nem valók mindenkinek, hiszen a sikeres cégépítés és a személyes fejlődés a képes emberek sportja.

Olvasd el az ügyfeleink visszajelzését!

"Fantasztikus tudással, felkészültséggel, kedvességgel, segítőkészséggel találkoztam a Business Masters által szervezett és tartott tréningeken. Lehetőség van csoportos és személyes mentorálásra is, személyre szabottan tudnak támogatást adni, amivel garantált a fejlődés. Köszönöm, hogy nálatok tanulhatok! Szívből ajánlom mindenkinek!"

(Kiss Krisztina – Ködmön Könyvelőiroda Kft. tulajdonosa és a 2023-as Leader of the Year – Év női cégvezetője kategória nyertese)

"A Business Masters képzésére először kíváncsiságból ültem be. Kíváncsi voltam, hogy mit tudnak adni, ami más. Azóta már az összes képzésükre előfizettem a mentorprogramokkal együtt. Olyan tudást adnak, amit csak követni kell. Ami még fontos számomra, hogy vannak gyakorlónapok is, ahol még jobban el tudjuk mélyíteni a hallottakat. Gyakorlatias képzést és ma használható tudást kapunk. Kíváncsian várom a mentorprogramot is, ami hamarosan indul. Eddigi tapasztalataim alapján csak ajánlani tudom a Business Masters csapatát."

(Hamsovszki Ildikó – Könyvelőiroda tulajdonos)

“Oláh Tamás képzésein sajátítottam el, hogy miként értékesítsek eredményesen és etikusan. A tanultaknak köszönhetően folyamatosan növekedett a bevételem. Átlagos értékesítőként érkeztem Tamás első képzésére, mára már saját cégemet vezetem és egyik évről a másikra ötszöröztem a vállalkozás eredményét. Illetve pár héttel ezelőtt megnyitottuk új, örök panorámás irodánkat Budapest szívében, ahol a csodás kilátáson túl az értékesítőim eredménye is folyamatosan emelkedik. Ennek oka, hogy a saját értékesítő csapatom szintén Tamásnál tanulja az értékesítést. Mondhatom úgy is, hogy nálunk egy új munkatárs betanulásának elengedhetetlen része a képzés. Tamásnak köszönhetően folyamatosan olyan célokat érek el, amelyekről gyerekkoromban álmodni se mertem és csak filmekben láttam hasonlót.”

(Bálint Norbert – a Pályázatnekem.hu tulajdonosa)

"Több éve értékesítek és rá kellett jönnöm arra, ahhoz hogy lépést tudj tartani a piaccal fejlődnöd kell, ha az eredményeden változtatnál akkor változtatnod kell azon is, ahogyan csinálod a dolgaidat. Ajánlás alapján, ekkor találtam meg a lehetőséget, hogy Oláh Tamásnál tanulhassak. A képzés közepére rá kellet jönnöm hogy amit eddig értékesítésnek hittem az kapálózás volt az ügyfelek után. Rengeteg új dolgot tanultam, sokkal jobban értem az ügyfeleimet, sokkal jobban látom hogy merre kell elinduljak egy bizonyos kifogás esetén. A bevételem és az eladásaim is megnőttek, amihez mindenképpen a tréningek köthetőek. Sok sikeres vállalkozó ismerősöm és én is úgy gondoljuk Magyarország legprofibb értékesítési tréningje és trénere a Business Masters és Oláh Tamás!"

(Kovács Máté – Solar Express értékesítési vezetője)

“Olyan átfogó rendszer alapjait ismerhettem meg, ami bizakodással tölt el, hogy én is képes leszek megtanulni és a gyakorlatban hatékonyan alkalmazni az értékesítés és kommunikáció fogásait.”

(Simon Zsuzsa – gyógyszertár tulajdonos)

"Értékesítés. Boldog és boldogtalan egyaránt megtalálható az értékesítő szakemberek, trénerek, coach -ok és megmondó emberek között. A jóember (te) pedig döntse el, hogy merre menjen. Én se voltam ezzel másképpen… Tamásról röviden, 5 év távlatában: Végre egy teljeskörű és megalapozott tudású vezető, akit jól esik követni, mert hiteles. Mérnöki szemmel teszi érthetővé és észrevétlenül viteti be veled a hétköznapjaidba azt a tudást, amire mindig is vágytál. És mindig ad egy kis pluszt, amire nem is számítasz. Szerintem a legegyszerűbb, ha megnézed az Adorján Renova sikereit. Annak jó része Tamásnak köszönhető."

(Adorján Zoltán – az Adorján Renova ügyvezetője)

"A Business Masters képzései nagyon sokat segítettek jobban megérteni az ügyfeleket, a vágyaikat, problémáikat és saját sokszor nem valós kifogásaikat, amiket régen megoldani akartam és kudarcot is vallottam. Ez fárasztó volt és az ügyfelek is menekültek előlem. Mostmár helyén kezelve a Tamástól tanult technológiát könnyedén, termesztés módon megy végbe az értékesítés. Az emberek már nem menekülnek előlem, hanem újra megbíznak es ajánlanak is. Emellett "magázó" ingatlanosból a Szabó Ingatlan iroda tulajdonosa lettem, ami Tamás nélkül nem sikerülhetett volna. Számtalan képzésen részt vettem, mindegyiktől több és jobb lettem, az emberek felé is nagyobb segítséget tudtam nyújtani, csak ajánlanak tudom. Aki még nem volt a képzésen, akkor kezdje el egy kisebbek vagy, ha gyorsabban akar haladni, akkor csinálja úgy mint én, a legnagyobb képzésekkel kezdje. Hála és köszönet Oláh Tamásnak és csapatának!"

(Szabó Béla – a Szabó Ingatlan iroda tulajdonosa)

"Oláh Tamást 2008-ban ismertem meg. Nagyon megtetszett az, hogy műszaki oldalról közelítette meg a lezárást. Előtte kínai volt, amit olvastam, vagy hallottam erről a területről. Minden egyes előadásán hallottam egy olyan kulcs mondatot, amivel egyet tudtam érteni és ki tudtam próbálni, hogy ez milyen módon lenne a mi családi vállalkozásunkban. 2021-ben a márkaépítés komolyabban kezdett érdekelni, és akkor kezdtem el Tamáséknál ezt a területet is megtanulni. Rájöttem, hogy nem fog működni, ha nem egységként tekintek erre is. A márkaépítés nem működik, ha nem alkalmazom a lezárás lépéseit. Csak ajánlatni tudom Tamásék képzéseit, menj el és nézd meg Te is. Én is egy ilyen 1 napos képzésen ismertem meg Tamást."

(Bánovics Tamás – Festékpalota.hu ügyvezetője)
Az előadás rövid lesz és tömör. Semmi rizsa, csak igaz adatok és a valós segítség.
Jelentkezési információk:

Mi a legnagyobb fék egy cég növekedésében?

2024. április 29. (hétfő) 17:30-19:00

Élő, online Zoom webinárium

A képzés díjmentes mindazok számára, akik feliratkoznak a hírlevelünkre és kitöltik a rövid felmérésünket.

A felmérés kitöltése maximum 5 percet vesz igénybe.

Mi a jelentkezés menete?
Miután kitöltötted a rövid felmérésünket, az e-mail címedre elküldjük neked a tájékoztató levelünket, amely a jelentkezéssel kapcsolatos minden szükséges információt tartalmaz.

Ha pár órán belül nem érkezik meg hozzád az e-mail, kérlek írj az ügyfélszolgálatunknak egy levelet: hello@businessmasters.hu

Mi történik, ha nem tudok ott lenni a képzésen?
A képzésről készítünk felvételt, ami 72 órán keresztül visszanézhető lesz. Így, ha nem tudsz élőben részt venni rajta, akkor is érdemes jelentkezned és kitöltened a felmérést.
Miért ingyenes az előadás?
Egy vállalkozás felépítése sokszor magányos folyamat. A cégvezetők gyakran érezhetik magukat egyedül, az értékesítők pedig sokszor érzik úgy, hogy túl nagy felelősség nyomja a vállukat. A bizalom kiépítése és a segítség elfogadása egy olyan kiváltság, amit nem várhatunk el egy szempillantásra. Ezen az előadáson lehetőséget adunk arra, hogy tét nélkül betekintés nyerhessenek abba, hogy kik vagyunk mi és hogyan dolgozunk.
Kérdésem van! Kihez fordulhatok?
Keresd bármikor bizalommal az ügyfélszolgálatunkat:
hello@businessmasters.hu
06 70 850 5038

A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.

 

Adatvédelmi nyilatkozat

 

Adatvédelmi beállítások elmentve!
Adatvédelmi beállítások

Amikor meglátogat egy webhelyet az tárolhat vagy lekérhet információkat a böngészőben, főként sütik formájában. Itt beállíthatja személyes cookie szolgáltatásokat.

Ezek a cookie-k szükségesek ahhoz, hogy a webhely működjön, és nem kapcsolható ki a rendszerünkben.

Az oldal működtetéséhez az alábbi technikai cookie-ek szükségesek
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Összes tiltása
Összes engedélyezése